NanoEnergizer

Nanotechnológiás kerámiarészecskékből álló motorolaj adalék. Alkalmazható mind benzin, mind diesel üzemű gépjárműveknél. Előnye, hogy 3000 km futás után, egyszeri alkalmazásával hosszú ideig, akár 30-50 ezer kilométerig is kifejti jótékony hatását, mely az alábbiakban jelentkezik: csökkenti a kopást, növeli a kompressziót és az élettartamot, védelmet nyújt a turbó csapágyaknak, csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a környezetre káros anyagok kibocsátását.


 Olajlaboratóriumi teszt
 Hajós teszt (vizsgálati jegyzőkönyv)

A tasakot tartalmával együtt alaposan összenyomkodjuk, szétmasszírozzuk a tasakra tapadt részeket, hogy azok is felhasználásra kerüljenek. Használata egyszerű és biztonságos. Azon járművekben, melyek max. 10 liter motorolajat igényelnek, elég 1 tasak NanoEnergizer All in One. A tasakot tartalmával együtt összenyomkodjuk, hogy a tasakra tapadt részecskék is felhasználásra kerüljenek, majd az üzemmeleg motor nyílásán keresztül be kell tölteni a tasak teljes tartalmát. Ne töltse bele azon járművekbe, melyekben az elkövetkező 3.000 km-en belül motorolaj-csere szükséges, mert akkor nem tudnak a nanorészecskék megfelelően beépülni. A szűrőt a gyártó ajánlása szerint kell cserélni. Bár a NanoEnergizer nem terheli meg indokolatlanul nagymértékben a szűrőt, utóbbi túlzott ideig való – nem a gyártó ajánlása szerinti –használata gátolhatja a NanoEnergizer jótékony hatásának kifejtését.

NanoEnergizer All-In-One természetesen a nagyobb mennyiségű motorolajat igénylő járművekben is használható, ekkor értelemszerűen nagyobb mennyiségű NanoEnergizer-t kell a motorolajhoz önteni (10-20 liter között 2 tasak, 20-30 liter között 3 tasak stb.). Kisebb járművekhez (600 ccm alatt) is bátran használható, ekkor célszerű a kisebb kiszerelésű NanoEnergizer Smaller Engine változatot használni, melynek alkalmazása során ugyanúgy járunk el, mint az All in One esetében.

Az alábbi kalkulátor a megtérülés idejét 30 napos hónapokkal számolja a NanoEnergizer All-In-One 3.900 Ft-os árával.

Fogyasztás csökkentés kalkulátor
Üzemanyag ára Ft/liter
Autó jelenlegi fogyasztása liter/100 km
Üzemanyagtank mérete liter
Átlagos éves futás km
Üzemanyag megtakarítás
Megtakarítás 1 év alatt: 0 Ft
Megtérülés: 0 tankolás után
  0 hónap alatt

A NanoEnergizer nemrégiben jelent meg a piacon. Európai bevezetése Magyarországon kezdődött meg elsőként, de folyamatos a többi európai országban is a piac teremtése.

Összefoglalva az alábbi táblázatban láthatja a NanoEnergizer jótékony hatásait

Hatások
Teljesítménynövelés
Káros anyag kibocsátás csökkenése
Hosszabb élettartam
Üzemanyag-fogyasztás csökkenés
Jobb, hatékonyabb kenés
Motorzaj és rázkódás csökkenés
Kompresszió növekedés


Autógyáró referenciák

A referencia dokumentumok megtekintéséhez kattintson az autógyártó márka logójára.Biztonságtechnikai adatlapok