Rólunk

Tevékenységünket az élet teljes spektrumára szeretnénk kiterjeszteni. Minden területére a legépítőbb, legtöbb jót tartalmazó megoldásokat keressük. Megvizsgálunk minden fellelhető hiteles forrást, gyártói referenciákat, majd miután mi is gondosan teszteltük és meggyőződtünk arról, hogy hatékonyan működő termékről vagy hasznos tevékenységről van szó, csak ezután kínáljuk azokat ügyfeleink részére.

Császárfa

Energia válságban vagyunk. Erről sokan beszélnek, de csak kevesen tesznek ellene. Segítsen élővilágunk fenntartásában! Ez a fa ipari szinten köti meg a szén-dioxidot és termeli az oxigént, kiváló minőségű faanyag és tüzelőanyag. Ültessen császárfát (Shan Tong), csak nyerhet vele!

A Paulownia fafajta, közismertebb néven kínai császárfa a szubtrópusi területeken terjedt el. Hazánkban sokáig csak díszfaként ültették. Sok fajtája létezik, mi Önöknek a Shan Tong-ot ajánljuk.

Az utóbbi években ipari célú ültetvények is létesültek, hisz számos jó tulajdonsága mellett felhasználási területe igen sokrétű.Sajnos a mai gazdaságnak van egy olyan hamis adata, miszerint a fejlődés csak úgy tartható fent, hogy folyamatosan csökkentjük a gépek, berendezések élettartamát, és így növeljük a gazdaság termelőképességét. Szerintünk nem ez a jó megoldás!

Ebben a helyzetben nagyon nagy öröm, ha az ember találkozik egy olyan gyártóval, aki nem ezeket az elveket képviseli, hanem maga is osztja véleményünket.

Két ilyen gyártót is találtunk, akik ugyan teljesen más típusú termékeket kínálnak, mégis van közös pont bennük.

Krpan

Szerződéses partnerei vagyunk a KRPAN erdészeti gépeket gyártó vállalatnak.

Cégünk legalább 3 erőteljes indok után dönt egy termék vagy szolgáltatás felvétele, kínálása mellett. Ennél a gépcsaládnál ezek a következők:


Palms

Szintén partneri kapcsolatban állunk a PALMS céggel, amely 20 éves tapasztalattal gyárt erdészeti közelítő pótkocsikat és darukat. Gyárlátogatással kezdtük az ismerkedést, amelynek során a következő nyomós indokok erősítettek meg abban, hogy érdemes együttműködni velük:


Úgy gondolom, hogy ez mindenképpen kiváló termék és olyan gyártói filozófia, amely magyarországi forgalmazásra érdemes.Felgyorsult világunkban a járműhasználat elengedhetetlen. Azonban a gépjárművek ólmot és szén-monoxidot bocsátanak ki, melyek nagymértékben károsítják környezetünket, egészségünket. Ugyanakkor van lehetőségünk arra, hogy a járműveink által kibocsátott káros anyagot csökkentsük! Cégünk két megoldást is ajánlj arra, hogy hozzájárulhassunk a környezet megóvásához, ezzel együtt kíméljük és kényeztessük járműveinket és ez nem utolsó sorban költségtakarékosságot is eredményez számunkra. Ez a párosítás ritkán fordul elő miszerint ”Pénzmegtakarítás környezetvédelemmel„ mert ami környezetbarát, az általában drága, ami viszont pénzmegtakarítás, az nem mindig környezetbarát. Erre a megoldásra érdemes figyelmet szentelni a mai benzin- és gázolaj árakat tekintve és szintén fontos és aktuális a környezet védelme is. Termékeinket saját magunk is teszteltük a forgalmazás megkezdése előtt, különböző évjáratú, márkájú személyautókon, teherautókon, mezőgazdasági gépeken, hajókon. Minden esetben tapasztaltunk üzemanyag megtakarítást és számos egyéb pozitív változást.

DynoTab

Az első az üzemanyag-kezelés professzionális adalék-anyaggal: DynoTab, ami ideálisabb égést eredményez, minek következtében jelentős megtakarítást érhet el járműve üzemanyag-fogyasztásában, kíméli annak motorját, akár 50 %-kal csökkentheti a káros anyagkibocsátást. A gyártó cég idén 20 éves és közel negyven országban forgalmazzák termékeit. Ezek a tények mindenképpen igazolják a cég életképességét és a termék hatékony működését. Ezt a tényt saját tesztjeink is bizonyították.

NanoEnergizer

A másik megoldás a NanoEnergizer motorolaj-adalék, melynek használatával nemcsak üzemanyag-fogyasztás csökkentést érhetünk el, hanem jótékony hatással van a motorra, csökkenti a motorzajt és a teljesítmény értékben is nagyfokú javulást érhetünk el vele. Jelentősen csökken a motor belső súrlódási ellenállása és persze ez a káros anyag kibocsátás mennyiségére is kedvező hatással van. Életünk számos területén találkozhatunk a nanotechnológiával és a kerámia bevonatokkal . Mindenhol meg is állják a helyüket úgy, hogy számos területen eddig még nem látott eredményeket érnek el velük. Így van ez a mi termékünknél is. Több nagy gyártó jóváhagyása mellet TÜV engedéllyel is rendelkezett, amikor megismertük . Ezt is többféle járműben teszteltük (személyautó, teherautó,mezőgazdasági gép, hajó), mindenhol jelentős és valós változásokat tapasztaltunk.

Mindezek természetesen nemcsak költségtakarékosság szempontjából fontosak, hanem környezetünk megóvása érdekében is, hisz a káros anyag kibocsátás mértékének csökkentése minden embernek fontos szempont kell, hogy legyen, ha azt akarjuk, hogy gyermekeink, unokáink itt, ezen a csodálatos bolygón nőjenek fel és éljék életüket. Osztjuk azon nézetet, miszerint "A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön."

A már meglévő hulladék újrahasznosítsa és az újrahasznosításra való előkészítés!

Első lépésként egy mobil fémhulladék bálázó és ollózó gépet üzemeltetünk. Ezzel bérmunkát végzünk több helyszínen. Célunk, hogy a telephelyekről a fémhulladék költséghatékonyan, újrahasznosításra készen jusson el az újrahasznosító helyekre. Tevékenységünket piaci áron végezzük, egy üzembiztos géppel. A gép kezelését egy közel tízéves tapasztalattal rendelkező partnerünk végzi.

A cégcsoport filozófiájához híven pontosan és megbízhatóan dolgozunk ! A hulladékhasznosítás egyéb területein is részt szeretnénk vállalni. Ezeken még dolgozunk. Ha szolgáltatásunk az ön vállalkozásának a munkáját is segítené, jó és precíz munkát szeretne, kérem keressen bennünket elérhetőségeinken!