Krpan erdészeti gépek

Sajnos a mai gazdaságnak van egy olyan hamis adata, miszerint a fejlődés csak úgy tartható fent, hogy folyamatosan csökkentjük a gépek, berendezések élettartamát, és így növeljük a gazdaság termelőképességét. Szerintünk nem ez a jó megoldás!

Ebben a helyzetben nagyon nagy öröm, ha az ember találkozik egy olyan gyártóval, aki nem ezeket az elveket képviseli, hanem maga is osztja véleményünket.

Szerződéses partnerei vagyunk a KRPAN erdészeti gépeket gyártó vállalatnak. Ez egy 35 éves tapasztalattal rendelkező, második generációs családi vállalkozás.

A gyártelep fokozatosan épült ki, végig szem előtt tartva az ésszerűséget, építettek újabb és újabb csarnokokat, a kereslet növekedés kiszolgálása céljából. Jelenleg a működésükhöz szükséges energiát saját maguknak állítják elő napelemekkel, ezzel egyáltalán nem terhelve környezetünket.

Az általuk előállított gépekkel hosszútávon nagyon hatékonyan lehet dolgozni, így a működtetésük is kevésbé terheli a környezetet. Ezt alátámasztja az ebben az iparágban egyedülálló 3 éves jótállás.

A piacon szinte legalacsonyabb áron kínált termékeik ár – érték arányban messze leelőzik hasonló termékkel piacon lévő konkurenciáikat.

Használati videók
Ajánlatot kérek


Raktáron lévő gépeink - előzetes telefonos egyeztetés után - megtekinthetők Alsónémediben.

Termékeink megismeréséhez tekintsék át az alábbi katalógust, ahol a képekkel illusztrált leírások bővebb információt adnak a kínálatról.


Amennyiben kérdése van, vásárolni szeretne, keressen bennünket elérhetőségeinken!